Redőny rendszerek

 

 

Alukon , külső tokos alumíniumredőny
Alukon külső tokos alumíniumredőnyeink az európai piacvezető német cég anyagainak felhasználásával készülnek. A nagy színválasztékban (fehér , ezüst, sötét ezüst, szürke, bézs, elefántcsont, sarotti/sötétbarna, szépia barna, krémfehér, antracit szürke, aranytölgy, világos famintás, sötét famintás, dió, halványzöld, mohazöld, fenyőzöld, bíborvörös, acélkék, pasztel kék) rendelkezésre álló, szinterezett redőnylécek ívelt dupla falú kialakításúak, melyek üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így a nyílászárók hőszigetelési értékét 0,2W/nm K-val javítja, zajszigetelési értékük pedig Rw=36 db. redőnylécek jelentős kedvezménnyel rendelhetők, alapáron forgalmazzuk A redőnylécek némi felárral választhatók. A 37 mm-es hasznos magasságú redőnylécek esetén a legnagyobb méret 300x280 cm, míg 42 mm-es redőnylécek esetén 350x280 cm. A redőnylécek a golyóscsapágyakon futó nyolcszögletű, alapesetben 40- ill. 60 mm keresztmetszetű horganyzott acél tengelyhez csatlakoznak. A palást legfelső hat redőnyléce perforálás nélküli. A vezetősín vakolható tokos kivitelnél 22x53 mm-es alumíniumprofil , amely kefés zajcsillapítóval van ellátva. A zárt, gyárilag szinterezett, alul 45- ill. 20 fokban csapott alumíniumtok befogadó mérete 125x125 mm-től 205x205 mm-ig terjed a redőny magasságától függően. A szerelőfedél, a vezetősín és az alumínium záróléc színe alapáron fehér, sötétbarna (sarotti), ezüst, szürke vagy bézs, de 20% felárral RAL színskálából választható egyedi színekben szinterezve is rendelhető. A redőnyléceket zajcsökkentő gumiprofillal ellátott alumínium záróléc zárja le, amelynek végén helyezkednek el a rejtett ütközők. A redőny működtetése 15 milliméter széles fehér, barna, szürke vagy bézs színű műszálas gurtnival történik, mely a beltérben fehér, vagy sötétbarna műanyagházas gurtni behúzó szerkezethez csatlakozik. Vakolható tokos változat esetén lehetőség van falba süllyesztett gurtni behúzó automata beépítésére is. Az ezt előkészítő és helyreállító kőműves munkák kivitelezését cégünk nem vállalja.
Az alumíniumredőny motorizálható, mind távirányítós, mind vezetékes vezérlésű (fali kapcsolós) kivitelben.
A biztonság növelése érdekében motorizált változatnál Somfy vagy Becker feltolás gátlót alkalmazunk, ebben az esetben a kombi szúnyogháló telepítésének nincs akadálya.
Ablakoknál az alumíniumredőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval. A könnyen kezelhető, kis helyigényű mozgatható változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. A vezetősínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. E kombinált redőny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkező vezetősín 40x53 mm-es szinterezett alumíniumprofilból készül

 

Külsőtokos redőny automaták:

gurtnis zsinóros kurblis

 

 Tovább a Galériához

 Kérjen árajánlatot kollégáinktól!