Céginfó

Otthonunk, munkahelyünk berendezésekor egyre fontosabb szerepet tölt be az ajtó és ablak minősége és a hozzátartozó árnyékolástechnika. A reluxa, zsaluzia, napellenő, szúnyogháló, polikarbonát tető  lehetővé teszik számunkra az optimális hő és fényviszonyokat, valamint segítenek csillapítani a kellemetlen zajokat. Némelyik napellenző árnyékoló hangulatossá varázsolja a környezetet, színt visz életünkbe, így   hasznosságuk sokrétűvé válik, használatuk egyre jobban elterjedt. 
 
Roletta

 

  Minden típusú árnyékoló, illetve kaputechnikai berendezést (garázskapu, motoros garázsajtó, tolókapu)  gyártunk és forgalmazunk.
Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink egyedi kihívásokkal is megbirkóznak.

  

Az elvárásoknak megfelelően végezzük a munkánkat, amit számtalan referencia bizonyít, melynek köszönhetően a megrendeléseink száma évről-évre gyarapodik. Technológiai és technikai hátterünk folyamatos korszerűsítésével javítjuk a munkafeltételeinket, hogy a modern igényeknek megfeleljünk. Árnyékoló

  

Szúnyogháló Vállalásaink gyors, precíz és rugalmas végrehajtását saját műhely és nagy raktárkészlet biztosítja országos szinten. Főleg Budapesten  és vonzáskörzetében, valamint Bács-Kiskun megyében dolgozunk, de az ország bármely pontjára eljutunk igény esetén.

 

Megbízásaink közületi és lakossági vevőkörből tevődnek össze.
Nagy örömünkre az elmúlt években több nagyobb projektben vettünk részt sikerrel, ami bizonyítja, hogy felvesszük a versenyt nagyobb cégekkel is. Beszerzéseinknél, gyártásnál és kivitelezésnél legfőbb szempont a minőség.
A legnagyobb gyártókkal állunk kapcsolatban, termékeinkre teljes körű garanciát vállalunk. Ügyfeleinkkel fontosnak tartjuk a közvetlen és szoros kapcsolattartást.
Garázskapu

  

Zsalúzia Cégünk minden partnerével kölcsönös előnyös üzleti kapcsolat kiépítésére törekszik. Meggyőződésünk, hogy csak ez eredményezheti egy vállalkozás sikerességét és folyamatos fejlődését. Bízunk abban, hogy nemsokára Önöket is partnereink között üdvözölhetjük.

 

 

 

 Ablak Termékeink:

ajtó
roló
reluxa
roletta
fa ablak
zsaluzia
tolókapu
nyílászáró
napellenző
árnyékoló
motor kapu
szúnyogháló
műanyag ablak
billenő garázsajtó
lamellás garázsajtó
polikarbonát termékek
 
 

 

  Ablak   Ablak   Ablak

 

 "Nekünk fontos az Ön megelégedettsége!"

   

Tisztelettel:
Jász-Pap Ferenc