A felső vagy más néven belsőtokos redőny rendszereknél a tokszerkezet a falban található, az ablak felett. Régi családi házaknál jellemző ez a redőnytípus. Komplett új redőny esetében a redőnytokot a nyílászáróra szereljük, és együtt kerül beépítésre. Kiváló hang- és hőszigeteléssel rendelkezik. Előnye, hogy nem takarja el a nyílászáró felső részét, valamint az épület homlokzata szép, egységes képet kap ebben a kivitelben. Fontos, hogy új lakások építésénél már a tervezésnél vegyék figyelembe a redőnytok szerkezetének helyigényét. A felső/belső tokos redőnynél a szervizelés lehetőségét a lakáson belüli, a nyílászáró felett található szerelőfedél biztosítja.

Kivitel: műanyag tok hungarocelles szigeteléssel és lepattintható szerelőfedéllel szerelve, műanyag dupla redőnyvezető sín, kefés betéttel, alumínium zárólamella, gurtni tárcsa, csúszásgátló, csapágyazott fémtengely, függesztő elem, rögzítőszem. Üvegkamrás műanyag redőnyléc 37 mm. 

Tokba rejtett szúnyogháló szerkezet: függőlegesen kézzel működtethető. A háló működtetése független a redőny működésétől.

PURO felsőtokos redőnyrendszerek (letöltés,pdf) 

Tovább a Galériához

Kérjen árajánlatot kollégáinktól!