Felsőtokos (belső építésű) alumínium redőny:

Jellemzői: a régi, elavult faredőnyök tokszerkezetének korszerű, nagyon jó légzáró és kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező utódja a belső tokos redőny tokszerkezete. Kiváló lég, hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Új lakások építésénél fontos, hogy már a tervezésnél figyelembe vegyék a redőnytok szerkezetének helyigényét. A redőnyök hungarocell szigetelésű tokszerkezete és kefebetétes lábszerkezete alumíniumból készül. A redőnytok szervíznyílása a lakásban belül, a nyílászáró felett található. A belsőtokos redőnyök könnyen felszerelhetők a fa, műanyag vagy alumínium nyílászárókra. A belsőtokos redőny szerelése csak a nyílászárók beépítése előtt történhet.

Működtetés lehet: gurtnis mozgatás, motoros hajtás

Alkatrészek: beépített műanyag tok hungarocelles szigeteléssel és lepattintható szerelőfedéllel szerelve, műanyag dupla redőnyvezető sín, kefés betéttel, alumínium zárólamella, gurtni tárcsa, csúszásgátló, csapágyazott fémtengely, függesztő elem, rögzítőszem. Hőszigetelt alumínium redőnyléc 37 mm. 

Tokba rejtett szúnyogháló szerkezet: függőlegesen kézzel működtethető. A háló működtetése független a redőny működésétől.

 
 ALUKON típusú redőnylamella színskála: 
 

 Tovább a Galériához

Kérjen árajánlatot kollégáinktól!