Külsőtokos alumínium redőny:

Jellemzői: A külsőtokos redőny főleg az olyan kész épületek nyílászáróinak utólagos redőnyözésére ajánlott, ahol a falban nem lett kialakítva a redőnytok vagy legalább annak a helye. 

A külsőtokos hőszigetelt alumínium redőny korszerű és jó minőségű termék. A szokásos nyári és téli időjárásnak kiválóan ellenáll, nagy megbízhatóságú, jó hang és hőszigetelésű.

Kivitelezés: az alumínium redőny minden főbb alkatrésze alumíniumból készül, ezért fokozottan időtálló. A jó hang és hőszigetelés érdekében az alumínium redőny lécei PUR habbal vannak töltve. Az alumínium redőny lábszerkezetének anyaga szintén alumínium, de a csendes működés érdekében az alumínium redőny lefutóinak belső oldalain kefebetétek találhatók. A külsőtokos alumínium redőnytok lehet sokszögletű és félköríves is. Az alumínium redőny minden típusa csapágyazva van, amely halk és precíz működést eredményez. Az alumínium redőny mozgatása gurtnis mozgatás esetén is könnyű, motoros hajtásnál is csendesen működik és pontos végállást garantál.

Működtetés

- a gurtnis mozgatás: hagyományos gurtnicsévelő automata vagy új tipusú bevésős gurtnicsévelő automata            

- motoros hajtás: kiépített fali kapcsolóval vezetékes rendszerbe, rádiós- távirányóval vezérelt, intelligens rendszerbe kötve, illetve programórával ellátva

Alkatrészei: alumínium tok, alumínium tokvégek, csapágyazott fémtengely, függesztő elem, rögzítő szem, gurtni tárcsa, csúszásgátló. Alumínium kefézett zajcsökkentő redőnyvezető sín, alumínium-záró lamella, rejtett ütköző, csúszásgátló. PU-37 mm-es hőszigetelt alumínium redőnyléc

Integrált szúnyogháló: redőnytokba szúnyogháló szerkezet is beépíthető, amely függőlegesen kézzel működtethető. A szúnyogháló szerkezet enyhén szürke üvegszálas erősítésű hálóval, alumínium záróléccel van szerelve. A háló működtetése független a redőny működésétől. A duplasínes levezetés esetében a ferde kefe biztosítja a hálót a kifújás ellen.

Külső tokos alumínium redőny aranytölgy színben

 

Külsőtokos alumínium redőny automaták:

Gurtnis Kurblis Zsinóros

 Alukon típusú redőnylamella színskála:

 

 

Tovább a Galériához

Kérjen árajánlatot kollégáinktól!