Ez a napellenző típus leginkább a télikertek tetőfelületének árnyékolására ajánlatos. Működése során a feszítő zsinórzat és a ponyva azonos tengelyre tekeredik fel. A szerkezetek mozgatása zsinórral, illetve mechanikus végállású motorral történik.

Veranda szerkezet: a veranda árnyékolók tartószerkezetének kialakítására számos megoldást kínálunk. Amikor a rögzítés nem fix tetőszerkezetre vagy keretre történik, a fél-, vagy az önálló állványos kivitelt ajánljuk. A különböző tartószerkezetek  kívánság szerinti méretben, egyéni igényekre szabottan készülnek. Tartósság és az esztétikus megjelenés érdekében a szerkezet kivitelezése rozsdamentes acélból történik. Természetesen– kedvezőbb árfekvésű alternatívaként – faszerkezettel vagy szinterezett acélszerkezettel történő megoldások is lehetségesek. Három alaptípusa létezik: az egyik oldalán falhoz rögzített Wall-side típus, a két lábon álló Bus Stop, és a négy lábon álló Nature változatok. Ezek a megoldások akár önálló térfedésként is funkcionálhatnak. Mindezek mellett további vevő specifikus egyedi megoldások megvalósítására is készen állunk! A tartók méretei és kialakításuk, nagyban függ az árnyékolandó felület méretétől, ezért helyszíni felmérés, és a megrendelővel történő műszaki egyeztetés elengedhetetlen. A mérethatárok az árnyékolók sorolásával szinte korlátlanul bővíthetők. A talpak rögzítésénél fontos az alapzatnak megfelelő kötőelem kiválasztása. A körültekintő előkészítés eredményeként egy divatos és impozáns kerti árnyékolóval gazdagodhat! 

A télikert árnyékoló divatos és hasznos megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezeteknek az árnyékolására. Erős extrudált tokozattal és lefutósínnel rendelkezik. Fix váza lehetővé teszi szélnek jobban kitett helyeken történő alkalmazását is. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. Kívánságra, vagy gyengébb falszerkezetek esetén, lábakkal megerősített vagy önálló lábakon álló rendszert is biztosítani tudunk.

Működtetésa verandák működtetése elektromotorral történik, hiszen a magasan elhelyezkedő tetőfelületek árnyékolóinak manuális kezelése problémás lehet. Az elektromos rendszerekhez időjárásfüggő vezérlések is rendelhetők. Mozgatására zsinóros vagy bordásszíjas megoldást kínálunk.

Textilek: a veranda ponyvájának kiválasztása a legfontosabb a termék esztétikuma szempontjából. 

Szerkezetszíneka szerkezetek alapszíne a RAL 9010, de felár ellenében a RAL színskála bármely színében.

Rendelhető extra felszerelések:

  • szélérzékelő
  • fényérzékelő
  • esőérzékelő
  • dekorvilágítás
  • terasz fűtés, hűtés

 

 

Tovább a Galériához

 Kérjen árajánlatot kollégáinktól!