Z-90 zsalúziák 90 mm széles, billenthető és felhúzható lamellákkal készülnek. A lamellák merevségét alakos peremezéssel „Z” formára alakítással fokozzuk. Tetszetős, alakjukkal dizájnos, változatos homlokzati felületek hozhatóak létre. A „Z” formájú speciális kialakítás kiváló belső helyiségek sötétítésére, hiszen a lamellák geometriájának köszönhetően sokkal jobb záródást biztosítanak a régebbi „C” lamellás típushoz képest. Az alsó élbe a profilozás során UV stabil gumicsík kerül, hogy a záródás tökéletesebb legyen, és az egymáshoz érő lamellák zajhatását minimalizáljuk. Minden lamella speciális alumínium ötvözetből, különleges eljárással beleégetett festéssel készül, így képes a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is hosszú ideig ellenállni.

Lamellák: 90 mm széles, visszaperemezett, így nagyon erős profilt képez.

Profilok: A fejsín horganyzott felületű acéllemezből készül. A záró profil préselt alumínium, melyhez a legalsó lamella fixen rögzül. A forgatótengely préselt keményalumínium ötvözet, hogy nagy szélességű árnyékolóknál is szögeltérés nélkül mozogjanak a lamellák.

Megvezetés: A vezető sín préselt alumínium eloxált, vagy színterezett felülettel. A lamella végeken szegeccsel rögzített alumínium csapok vannak, melyek gumírozott vezetősínben futnak.

Működtetés: Az árnyékolót motorral működtetjük.

 

Színek: RAL 9006,9007,9010,8014,7038,7016,6005,5009,3011,1015,1006

Tovább a Galériához

 Kérjen árajánlatot kollégáinktól!