Beltéri árnyékolástechnikaNekünk fontos az Ön megelégedettsége!

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny a lamellás árnyékolók gyöngye, mint a belső árnyékolók egyre népszerűbb megoldása. Dekoratív beltéri árnyékoló. Elegáns, egyaránt alkalmas irodák, közintézmények ablakainak fedésére, de meghitt családi otthonok belső árnyékolására is kiváló. A szalagfüggönyt akár térelválasztónak is használhatjuk. A lamellák 63, 89, és 127 mm-es szélességben készülnek. Mozgatása történhet kézi és motoros-távirányítású kivitelben. A szalagfüggöny karnisai lehetnek vízszintesek, íveltek, vagy ferdék. Széles színválasztéka rendelkezik.

A szalagfüggöny lehet árnyékoló és lehet fényzáró. Elsősorban irodákban használt, de a viszonylag nagy szín- és textilválasztéknak köszönhetően lakásokban is egyre kedveltebb eszköz.
Könnyen és megbízhatóan kezelhető, különösebb karbantartást nem igényel. Textíliái tisztíthatók, antisztatikus és portaszító réteggel kezeltek.
A speciálisan kifejlesztett alumínium karnis lehet vízszintes, ferde, vízszintesen íves és boltíves. 
Igény esetén motorizálható.

A szalagfüggöny lamellái 63 mm, 89 mm és 127 mm szélesek. A távtartók 112, 114 és 116mm-ek 127-es lamella méretnél, ezért bármely szélességi méret jól takarható, illetve hosszú karnisok illesztését is pontosan meg tudjuk oldani.

Széleskörű színválasztékkal rendelkezünk, minden méretben és mennyiségben vállaljuk a felszerelését. Élettartalmuk szinte korlátlan, de állapot megőrzésük érdekében évenkénti tisztításukat javasoljuk.

Szalagfüggöny fajtái:

- Boltíves
- Vízszintes íves
- Normál

 

Színminták (kattintson ide)

     

  Tovább a Galériához

Tovább a Letöltésekhez